Ankeloves

Zondag 9 november

| 0 comments

♥ Ongeveer 3 jaar geleden hoefde ik geen onderzoeken meer in het ziekenhuis en kon ik weer 100% aan het werk. Mijn alvleesklier ontsteking was verdwenen :-) En hij is nooit meer terug gekomen :-)
Daarna deed af en toe (eigenlijk iets te vaak) mijn galblaas en maag nog vervelend en mijn eetpatroon was nog geregeld in de war. Zowel regulier als alternatief snapte ze niet goed wat er aan de hand was. Frustrerend en vermoeiend vond ik het. Kon niet altijd eten wat ik wou en als ik dat wel deed, was mijn lichaam soms een paar dagen van de slag.
Nu heb ik inmiddels een paar acupunctuur behandelingen gehad. Weinig praten, gewoon doen. Snappen doe ik het niet helemaal, misschien omdat het niet te begrijpen is, of placebo? Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit.

Vanochtend lag ik weer met een paar naalden in mijn lijf.  En besefte dat ik weer alles kan eten, weer wijn kan drinken en dan meer dan 1 ;-) Ik stabiel op gewicht blijf. Zal deze acupunctuur behandelingen de oplossing zijn? Ik hoop het, voor nu in ieder geval wel :-) Het is zo fijn om een gezond lichaam te hebben! 

♥ Daarna het bos is, heerlijk om de warmte van de zon te voelen, de prachtige herfst kleuren te zien, de vele vogels te horen, ik trek mijn schoenen uit, en voel… het mos, de dennennaalden, de modder, de aarde… ik geniet! Na 2 uur gewandeld te hebben ga ik op een boomstronk zitten, en dagdroom weg…

IMG_0176 IMG_0173

Later die dag vroeg iemand mij: “Waarom op blote voeten Anke?” Probeer het zelf een keer en je weet waarom :-) 

♥ De laatste dagen vaker eet foto’s op mijn blog, samen eten is nou eenmaal erg fijn, gezellig en lekker. Vanavond weer samen gegeten en dan dit toetje voor geschoteld krijgen… ja dan ga ik vanzelf glimlachen…

IMG_0181

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.