Ankeloves

Zaterdag en Zondag 16 november

| 0 comments

♥ Dit jaar voor de 3x, ‘het gekke toetjes” weekend. We kunnen dus wel spreken over een traditie. Als mijn neefje en/of nichtje komen logeren ligt alles al vast. Film kijken in bed, met het gekke toetje,  milkshake als ontbijt (toch grappig dat hun denken dat het heel slecht is, terwijl het fruit met biogarde is) En dan ook weer een film kijken enz .
Dit jaar mocht er ook een schoen gezet worden :-)

IMG_0220 IMG_0218 IMG_0219 IMG_0224

♥ Oké om 7uur wakker worden is niet echt een tijd die ik gewend ben, maar wakker zijn en dat mijn neefje en nichtje denken dat ik nog slaap en dan hun gesprekken volgen….. Heerlijk wakker worden!

♥ Ik had het nog nooit gedaan in mijn eigen huis maar het kan…. Apenkooien!

IMG_0236

 

 

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.