Ankeloves

Zat & zondag 2 november

| 0 comments

♥ Zaterdagochtend 1 november en dan ontbijten op het balkon! Met Hollandse beschuiten en Canadese frambozen jam…  :-)

IMG_0081

♥ Samen de kroeg in, was het mooiste moment dit weekend van mijn neefje die kwam logeren… Mooi en bijzonder hoe hij vertelde over zijn droom, om later kelner in een 5 sterren restaurant te worden. Hij weet precies wat hij wil en hoe dat er uit moet zien.

IMG_0060

♥ Ook wou hij samen uiteten en dan de beste en lekkerste hamburger van Utrecht eten, en dat is gelukt! 

♥ En ja bij Tante Anke logeren horen verschillende rituelen, waaronder een film kijken in bed, hij geniet ervan maar ik ook! Als je 10 bent, kunnen ridder tekenfilms toch ook nog spannend zijn, fijn dat hij zijn knuffels bij zich heeft voor bescherming en weg kan kruipen in mijn kussens. 

IMG_0073

 

♥ Ik geef toe, ik vind het heerlijk als er voor mij gekookt wordt, zeker als het leuke vrienden zijn die ik inmiddels al best lang ken. En dat ze een afwas machine hebben vind ik ook niet erg ;-) 

IMG_0080

 

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.