Ankeloves

Afgelopen week

| 0 comments

Een week niet geschreven, nu terug kijkend op afgelopen week valt me op dat ik alleen de grotere mooie momenten nog weet, toch vind ik dat jammer, want juist die kleinere momenten maken mijn dag mooier. En als ik daar dus niet bewust bij stil sta, vervagen ze met de dagelijkse sleur… en is er dus zomaar weer een week voorbij….

Toch even mijn iphone foto’s bekijken… Oh ja ….

♥ Prachtige zonsondergang vanaf mijn werkplek…

IMG_0184

♥ Deze week genoten van een avond thuis en eindelijk die bananendoos eens opruimen die mij al tijden in de weg staat…Waarom heb ik 6 zonnebrillen? Waarom heb ik tig kladblokken? Waarom heb ik…. Fijn om al deze spullen naar de kringloop te brengen.

IMG_0186

♥ Bij het opruimen kom ik verstopt in een zakje die 6 complimenten kaartjes tegen, ooit gekregen, van wie en wanneer kan ik me niet meer herinneren, wel leuk om het weer terug te vinden. Ik heb ze dan ook weer ‘verstopt’ om ze ooit weer eens een x tegen te komen…

IMG_0188

♥ De volgende dag, dacht ik, had ik dat laatste wijntje maar ingeruild voor een glas water, maar het was gezellig!

IMG_0199

♥ Binnen komen bij iemand waarvan het huis volledig in kerst sfeer is ingericht, heerlijk dat zij, ondanks haar eenzaamheid toch kiest voor sfeer en feest en zich er niks van aantrekt dat het nog lang geen kerst is :-)

IMG_0200

 

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.