Ankeloves

Vr, zat & zondag 19 oktober

| 0 comments

Wat ik van afgelopen weekend heb geleerd is, dat ook al zijn de nachten kort, de dagen lang en intensief, fysiek er topsport is geleverd (heb volgens mij nog nooit zoveel trappen gelopen ;-), de wilskracht zo ongelofelijk sterkt is! En die wilskracht wint het dus van mijn lichaam. WOUW!

Tussen al het geregel, gesjouw en het inpakken van vele dozen, zijn er ook veel mooie momenten geweest.

♥ Na het verven van de laatste muren, in alle ontspannenheid lekker sushi eten, en wat was de wijn heerlijk!

IMG_9906

♥ Een mooie heldere nacht, alle buren slapen, wij pakken nog even wat dozen in. Mijn zus heeft mij vaak bedankt voor mijn hulp, ik wil haar weer bedanken voor dat ze mijn hulp toelaat, ik ben zo blij met haar! :-) 

IMG_9907

♥ Mijn ogen waren nog klein, de wegen nog leeg, ik kom uit een bocht en zie dit….. vanzelf een grote glimlach!
Op naar de bakker, en ja hij is al open, dus verse brood!

IMG_9911

 

♥ En daar gaan de spullen, makkelijk is het niet, dan is het fijn dat ik en mijn zus de praktische modus hebben ge-erft van onze moeder.

IMG_9915

♥ s’avonds, de bank staat en wat zit hij lekker ;-)  huis een soort van ingericht, de taart wordt aangesneden, mijn neefje en nichtje geven mij een super cadeau! Een prachtige foto die nu een mooie plek heeft gekregen in mijn huis.  Ik ben zo ongelofelijk trots op hun 3!!!

Moe kwam ik thuis, weer 3 trappen omhoog, pfff ik begin er een hekel aan te krijgen… na de 2e trap zie ik een prachtig bos bloemen voor mijn deur staan! En ik huppel de laatste trap op… Dank je wel!

IMG_9931

♥ Zondagochtend, even rust en genieten van het mooie herfst weer….

IMG_9935

♥ Vanmiddag  even de laatste dozen in en uitpakken, fijn dat er alweer zoveel lieve hulp was! Tijd om naar huis te gaan, mijn bank te knuffelen en ‘hollandse pot’ te eten….

IMG_9939

 

 

 

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.