Ankeloves

Donderdag 16 oktober

| 0 comments

♥ Mezelf vandaag ‘opgesloten” in een kamertje van 2 bij 3, om eindelijk eens geconcentreerd te werken zonder afleiding. Leuk was het niet, wat wel fijn was, was toen ik weg liep door het bos naar mijn auto, trots op mezelf dat ik af heb gekregen wat ik wou doen en dat toen de zon begon te schijnen. 

♥ Daarna door naar een afspraak op een ICT afdeling. Verstopt tussen de mannen van begin 20, computers en kabels stond een tube handcreme, deodorant en poedersuiker. Het deed mij glimlachen, de mannen werden eerst ongemakkelijk, daarna konden ze er gelukkig ook zelf om lachen, en kwamen de zelfspot grapjes … de glimlachen werd lachen en lachen werd slappe lach….

IMG_9888

♥ Even snel boodschappen doen en dan er achter komen dat DE chocolade in de aanbieding is…tja dan ben ik wel op en top vrouw, chocolade en een gat in mijn hand… 

IMG_9893

s’avonds als toetje gelijk er maar 2 open getrokken…de gesprekken waren mooi, het eten en de wijn was lekker maar het toetje…… :-)

IMG_9894

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.