Ankeloves

Dinsdag 28 oktober

| 0 comments

♥ “Hallo …. (moeder van een dochter die ik begeleid) het is gelukt, de woon indicatie voor uw dochter is binnen”. Ik hoor even niks, dan wat gestommel en tussen de tranen en gesnik hoor ik een piep stemmetje dat vraagt  “Is het echt waar?” Ja het is echt waar.
Na ongeveer 10 min is ze weer instaat om te praten. Ze is erg opgelucht, tranen van blijdschap, de zorg voor haar dochter die nog thuis woont, is soms erg zwaar. De vorige 3 indicatie aanvragen vielen negatief uit. Nu is het gelukt. 

Juist in deze tijd van vele veranderingen en bezuinigingen, is het lastig om de zorg te krijgen die sommige mensen hard nodig hebben. 
Vandaag was zo’n moment dat ook ik, een dansje deed, en met een grote glimlach haar kon opbellen…. samen waren we even erg blij en opgelucht. Haar dochter weet het nog niet, die hoort het wanneer ze het emotioneel aan kan. 

♥ Heerlijk om weer even door de stad te fietsen… 

♥ Met 11 andere aan tafel, en dat je dan opeens beseft;” ben ik dit echt aan het doen” ja ik ben dit echt aan het doen, en vind het nog gezellig ook …. We zijn het ‘Ik hou van Holland spel’ aan het spelen ;-) 

Ik-hou-van-holland-spelshow

 

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.