Ankeloves

Maandag 29 september

| 0 comments

 Vanmiddag de tijd genomen om rustig te lunchen, ik ga me ‘weer’ voornemen om dat vaker te doen. Ook zo’n discipline dingetje ;-) IMG_9735

♥ Als kind werd ik op zondagochtend vaak gewekt door het piano spel van mijn vader, of hij draaide de muziek van Groningse zanger Ede Staal. Vaak best hard, ik weet nog steeds niet of dat het teken was dat ik maar eens uit bed moest komen …

Vandaag in de auto werd een nummer van hem gedraaid. Toeval, nu ik net in Groningen ben geweest??? In ieder geval fijn dat er via muziek zoveel herinneringen naar boven komen.

 

 

 De laatste tijd ben ik steeds meer aan het opruimen en weggooien/weggeven. Erg fijn, om bewuste keuzes te maken wat ik wel of niet meer in huis wil hebben. Het ruimt mijn huis en hoofd op.
Vanavond weer zo’n doos met allerlei spullen door gespit. Kwam een oude mobiel van 5 jr geleden tegen. Er stonden nog foto’s en filmpjes op. Het opruimen schoot niet meer op, want daar lag ik op de grond, tussen alle spullen, de foto’s en en filmpjes te kijken :-)

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.