Ankeloves

Dinsdag 30 september

| 0 comments

♥ Bloedprikken is zeker niet mijn favorite klusje, was gelukkig ook al weer lang geleden, maar vandaag “mocht” ik weer en ja hoor mijn favorite prikzuster was er weer, en daar wordt ik zo blij van. Naast dat ze altijd goed en vooral in 1x prikt, is ze lief, zo’n 60+ dame, met grijs haar, en een grote rustige liefde volle glimlach :-) 

IMG_9740

♥ Mijn dag was vol, veel denk werk en verslagen. Bij thuis komst erg moe, gelukkig was mijn afspraak afgezegd. Daardoor lekker kunnen fietsen, niet meer denken maar gewoon fysiek bezig zijn.

IMG_9745

♥ Dat niet meer denken maar doen vanavond door gezet, chocolade taart maken, mmmm…

IMG_9749

 

En vanavond lekker vroeg mijn nest in :-)

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.