Ankeloves

Zondag 1 juni 2014

| 0 comments

Het laatste jaar is mij meerdere keren gevraagd waarom ik niet meer schrijf. Een antwoord had ik niet. Maar ik miste het wel. Niet de blog maar het bewuster leven van mijn dag, de kleine mooie momenten zien en door ze op te schrijven, blijven ze langer herinnerd. Het is fijn om aan het eind van de dag mijn dag te herinneren. Op deze manier kan ik mijn dag prettiger afsluiten en rustiger slapen.

Gister avond vertelde Chantal van doyoufeelalive.nl over de mooie projecten die ze doet. En ze vertelde over de mooie momenten die ze opschrijft. Dit inspireerde mij weer om vandaag weer te beginnen met deze blog.

Dus bij deze weer mijn 3 mooie momenten:

♥ Wakker worden en realiseren dat dit de laatste dag van mijn vakantie is, is niet leuk maar het was zo fijn om me nog een keer om te draaien en verder te slapen :-)

♥  Met blote voeten door het gras lopen, het blijft fijn.

♥ Ik realiseer en voel steeds meer hoe belangrijk vriendschap is. Dit liedje van Claudia de Breij Mag ik dan bij jou verwoord mijn gevoel erg goed. Zeker na een bijzonder gesprek vanavond waarbij we samen konden lachen en huilen.

 

(helaas nog niet gelukt om een foto toe te voegen, nog even het goede knopje vinden ;-)

 

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.