Ankeloves

Zaterdag: Fietsen

| 0 comments

♥ En daar was ze weer, mijn lichaam die het weer even voor het zeggen had. Sinds ik in 2011 ziek ben geweest laat ze zo af en toe van zich horen. Soms subtiel, soms in alle heftigheid. Vannacht had ik niks over haar te zeggen, zij, mijn lichaam bepaalde. Ik die probeerde er achter te komen wat er aan de hand was. Alvleesklier? Galblaas? Iets anders? Teveel gedaan?
Ik wist het even niet meer. Wat ik wel wist is dat ik naar haar mocht luisteren en haar serieus mocht nemen. En dan is het fijn om met een prettige huisarts te overleggen en samen te bepalen wat te doen. Gelukkig mocht ik thuis blijven. En gelukkig viel ik vanzelf in slaap.
En dan is het fijn wakker worden en te voelen dat mijn lichaam weer rustiger is geworden. Moe ja dat wel, ik heb het gevoel dat ik een marathon heb gelopen, maar dat gevoel is zoveel fijner dan te onrust van vannacht.

En ja ik heb geluisterd, mijn afspraken afgezegd voor dit weekend, en mijn huisje verklaard tot cocon. Filmpje, bankje, drankje en ik geniet van even niks doen.

♥ Mijn nichtje belde, van haar enthousiasme en verhalen wordt ik vanzelf blij. Heerlijk om te horen wat zij belangrijk vind in het leven. Een tand die er uit is, Flip de beer die bij haar mag logeren, en ze kan al heel goed borstcrawl! Fijn dat zij haar mooie momenten met mij wil delen.

♥ Een stukje fietsen, fijn  was dat!

 

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.