Ankeloves

Vrijdag: Kleine geluksmomentjes die heel groot zijn…

| 0 comments

♥ Ik wil nog een mooi moment van gisteravond delen. Een aantal jaar geleden deed ik een cursus. Daar zag ik iemand en wist gelijk: “Ja, dat is een leuk mens!” En idd de klik tussen ons was er.
Wat ik zo bijzonder vind aan ons contact is dat, ook al spreken wel elkaar langere tijd niet, we gewoon weer verder kletsen alsof  ik haar vorige week nog heb gesproken. Fijn om zo’n dierbare vriendschap te hebben, zonder verwachtingen met veel respect, plezier en mooie gesprekken. Gisteravond heb ik haar weer gezien. En wat heeft ze heerlijk gekookt en wat was het weer een fijne avond! IMG_5136

♥ Een systeem opstelling met Mercie chocolade. Ja dat kan :-), mooi was het resultaat!

IMG_5135

♥Het idee van mijn blog is om juist de kleine dagelijkse mooie momenten te delen. Juist de kleine dingen die maken mijn dag, mijn leven mooier, maar zijn tevens ook makkelijker te vergeten. Inmiddels heb ik zoveel mooie momenten als herinnering op geschreven dat ik ze niet meer vergeet. Als ik een rot dag heb, lees ik mijn eigen blog terug en wordt ik vanzelf weer blijer.

De grote geluks-momenten zijn er ook! :-) Laatst vroeg iemand mij waarom ik die niet op schrijf.
Die hoef ik niet op te schrijven want die vergeet ik nooit, die staan in mijn geheugen gegrift.

Onderstaand filmpje vind ik een mooi voorbeeld van de kleine geluksmomentjes die heel groot zijn…

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.