Ankeloves

Maandag: Geen plicht meer…

| 0 comments

De laatste tijd veel nagedacht over mijn dagelijkse blog. Iedere avond zal ik stil blijven staan bij mijn mooie momenten van die dag, gewoon omdat dat mij blijer maakt. Mijn gelukkige dagen dan extra gelukkig zijn. En juist op mijn ellende-dagen kan ik die dag iets mooier afsluiten, want juist op die dagen, zijn de mooie momenten, hoe klein ook extra belangrijk. En ik de vele grijze dagen met een kleurrijk randje kan afsluiten.

Toch zal ik ze niet meer iedere dag publiceren. Waarom, gewoon omdat ik dat wil. Ik besteed liever die tijd aan andere dingen die ook zo belangrijk zijn. Liever 1x in de zoveel tijd een blog waar ik tijd en aandacht aan kan besteden, dan iedere dag iets ‘moet’ publiceren.

De laatste tijd werd het een plicht die ik mezelf oplegde en ik wil die plicht niet meer.

Dus mijn mooie moment van vandaag is…. Mezelf geen ‘plicht’ meer opleggen :-)

 

 

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.