Ankeloves

Vrij/Zat/Zondag: Gezond leven.

| 0 comments

♥ Onverwachts eerder bezoek krijgen, onverwachts op bezoek gaan, fijn om dit weekend leuke mensen te ontmoeten, te spreken en te leren kennen.

♥ Een film zien die eigenlijk heel stom is, maar zo stom dat ik er ook erg om kon lachen. De gene die de film aanraden, ga ik over 2 weken maar eens vragen waarom hij dit een goede film vond. En maar eens bedenken welke foute film ik hem ga aanraden ;-)

♥ Dat het goed was/is voelde ik al. Dat ik dan toestemming heb van mijn neefje en nichtje raakt me. Ik besef steeds meer hoe belangrijk die 2 voor mij zijn.

♥ Vroeger heb ik wel eens met mijn zus, ontbeten met kwarktaart, dit weekend herontdekt hoe lekker het is om te ontbijten met bonbons!

♥ Wandelen terwijl het sneeuwt, de sneeuwvlokken voelen op mijn koude wangen en dan huppelen door de sneeuw.

♥ En dan thuis komen, kachel aan, mijn leven is goed :-)

♥ Ja ik ga het doen, ik ben er klaar mee. Morgen ga ik starten met gezond leven. Vanavond rook ik mijn laatste sigaret! Ik wil graag een gezonde oude vrouw worden die huppelend achter de rollator loopt.

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.