Ankeloves

Vrijdag: #Tikkie

| 0 comments

♥ In de auto wachten op mijn afspraak. Het regent, het regent hard. Ik krijg een vakantie gevoel. Het getik op mijn auto doet me denken aan de vakanties in mijn tentje….Heerlijk rustgevend geluid…

♥ Uurtje op de bank liggen, de start van mijn weekend, wat een goed begin :-)

Tikkie, jij bent ‘m! Weet je nog? Allemaal achter elkaar aan rennend over het schoolplein. Nou, je mag weer hoor! Maar nu wordt het schoolplein uitgebreid tot heel Nederland. Overal kan je getikt worden… op de werkvloer, in de supermarkt, tijdens een romantisch etentje.

Klinkt misschien raar maar vandaag zijn er 10 (volwassen) van start gegaan. Waaronder ik. Deze groep heeft zich via FB en twitter binnen een uur verzameld. Bekende en onbekende mensen.
En wat is het spannend en vooral erg leuk! We gaan een maand lang, tikkertje spelen.  Het word dus een zoek en speurtocht door Nederland opzoek naar iemand die je kan tikken, als je hem tenminste “bent”.
Voor mij is het nu vooral afwachten, achterom kijken, en de eerste achterdocht begint al te komen. Wordt ik s’ochtends vroeg uit mijn bed gebeld? Op een feestje? Wie zit er in het complot, worden mijn vrienden gebeld waar ik uit hang?

Het is nog maar dag 1, nog 27 dagen te gaan. Ik ben nu al hyper :-)Marieke van Dam van http://www.bureauplay.nl/ is vandaag van start gegaan als tikker. Zie hier haar filmpje van vandaag…

http://youtu.be/sCNkDJB7b4Q

Wat erg leuk is om te weten dat dit spel met 10 volwassen mannen is begonnen. Zij hebben het 23 jaar gespeeld. Bij deze de link voor meer uitleg en de link naar het verhaal van deze mannen…

http://checkthis.com/tikkie

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.