Ankeloves

Donderdag: Angel

| 0 comments

♥ Wat soms een nadeel kan zijn was vandaag een voorrecht. Ik had veel werk afspraken vandaag dus veel km’s in de auto, en dan met dit mooie weer, waarbij voorzichtig een lente zonnetje probeert door te breken en dan dit uitzicht….  Tja dan geniet ik!

IMG_5119

♥ Jaren geleden hoorde ik dit nummer voor het eerst. Ik stond te koken en vrienden zette dit nummer op… vanaf de eerste tonen was ik geraakt. Na de eerste zinnen waren er tranen en stond ik in trance te luisteren…
In de afgelopen jaren zette ik dit nummer vaak op als ik of heel verdrietig was of juist heel vrolijk. Nu had ik het al een tijd niet meer geluisterd, onder een stapel cd’s vond ik hem weer terug…
Ik wil hem graag delen want ook nu betekend dit nummer weer erg veel voor me.

IMG_5121

♥ Vandaag kreeg ik een lunch pakket. Boterhammen met chocopasta ….. :-)

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.