Ankeloves

Zaterdag: “Heb jij vandaag een mooi moment gehad? “

| 6 Comments

♥ Ik zou kunnen schrijven over een warm kop thee, een baby’tje waar ik vandaag mee kennis mocht maken en haar prachtige ogen, een leuk gesprek in de trein, lekker eten.

♥ Of over wat er allemaal gebeurd op dit moment in mijn leven. Puzzel stukjes die op zijn plek vallen. Energetisch gebeurd er veel. En het lastige van energetisch is dat dat moeilijk te omschrijven is zonder zweverig te worden. Woorden kan ik er nog niet voor vinden, gevoel is er des te meer.

♥ Wat ik jou wil vragen: “Heb jij vandaag een mooi moment gehad?”

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

6 Comments

  1. Mn kind dat zei: zellie mama! ;-) smelt!

  2. Als je er voor open staat zijn er veel mooie momenten op de dag. In mijn geval de ervaring van de band die er is tussen mijn zoon en zijn vader. Zijn vrienden die compleet belangeloos hun handen uit de mouwen steken alleen maar om te helpen. Ook het besef van acceptatie en tevredenheid over mijn eigen situatie op dit moment. En dan ook nog het dagelijks mooi deelmoment van een lieve vriendin ;-)
    Het is waar….’loving for no reason at all’…..

  3. Mijn mooie moment:
    Samenwerken aan een presentatie. Er achter komen na twee uur dat we er allebei wel even genoeg van hadden. Om vervolgens af te spreken om twee uur later verder te gaan. Vond ik mooi.

    • Leuk, en mooi dat als je grenzen aan geeft het niet afgelopen hoeft te zijn. Ik ben benieuwd naar de presentatie…

Leave a Reply

Required fields are marked *.