Ankeloves

Woensdag: De mooiste, dikste, onzichtbare muren

| 2 Comments

♥ Ik was er ZO goed in, maar ik kan het niet meer. En ik ben er eigenlijk heel blij mee, al vind ik het ook erg spannend.
Het is me jaren lang gelukt om de mooiste, dikste, onzichtbare muren om mezelf heen te bouwen. Een aantal jaar geleden was ik wel klaar met bouwen en begon het afbreken.
Soms een dikke muur in 1 keer. Soms steentje voor steentje heel voorzichtig. Soms werd er een muur weg geblazen door iemand anders, soms was ik zelf klaar met het muurtje. Al met al, heel wat muurtjes gebouwd en afgebroken.
De laatste jaren niks meer gebouwd, gelukkig!  Mijn handen werden zachter, mijn hart werd zachter. Ik voelde me steeds vaker “IK”. De kennismaking met “IK” begon.
En ik ben er blij mee! Al kan ik me soms nog wel erg overvallen voelen als ik “echt” word gezien en geen bescherming van mijn muurtjes meer voel. Nog even wennen hoor :-)

♥ Vanavond hoorde ik dit nummer van Lizz Wright: ” Speak Your Heart”

http://www.youtube.com/watch?v=R6NiZitg9l8

Het raakte me diep! Tranen kwamen, fijn dat nu er geen muurtjes meer zijn, muziek mij recht in mijn hart kan raken.

♥ En dan thuis komen en zien dat de narcissen vandaag zijn gaan bloeien…..

IMG_4913

 

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

2 Comments

  1. Mooi zijn zoals je bent en dat het mag! Vooral dat het van jezelf mag! Wij kochten ook narcissen vandaag… Ogge niet boemen… Volgens Thom, maar dat komt nog! De lente komt er aan!

Leave a Reply

Required fields are marked *.