Ankeloves

Anke in de pure ruwe vorm

| 0 comments

2 weken vakantie zitten er bijna op. Ik zou vooral niks gaan doen. Maar ja, de kosmos had wat anders voor mij in de planning, een hele snelle achtbaan waarbij je niet kan zien waar hij heen gaat.

Onzeker. Loslaten. Verdriet. Liefde. Ervaren. Onderzoeken. Heftig. Warmte. Schreeuwen. Verandering. Actie. Alleen. Stilstaan. Voelen. Tranen. Ademhalen. Delen. Herrie. Nieuw. Moeilijk. Spannend. Eng. Vernieuwing. Missen. Niet willen. Genegenheid. Blij. Moeten. Zijn. Stilte. Inspiratie. Doen. Ontdekken. Ontmoeten.

Dit alles mocht ik ‘aangaan’ in deze 2 weken, en de achtbaan staat nog niet stil. Hij dendert door.

Vanochtend werd ik wakker, in mijn 2e ‘thuis’. Gewekt door mijn neefje en nichtje en ongeveer 40 knuffels. Ik werd ‘bekogeld’ en binnen no time was ik bedolven. Bedolven onder de puurheid van deze 2 kinderen.

Zoekplaatje…..

En toen besefte ik dat er nu toch wel iets is veranderd. Ik ervoer, dat alles wat ik voel, ‘IK’ ben. Geen maskers, geen muurtjes, maar Anke in de pure ruwe vorm…..

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.