Ankeloves

Dag 5 van een budget leven.

| 0 comments

Oh help, ik moet echt stoppen met roken, het is te duur! Ik rook al de helft minder maar toch.

En oh help mijn lampen gaan stuk. 2 speciale lampjes die natuurlijk duur zijn en mijn tl verlichting in de keuken heeft het begeven, en dat is heel irritant! Maar mijn creativiteit laat zich van zijn goede kant zien. Een leeslamp doet het ook goed boven het fornuis :-)

Ik merk dat ik regelmatiger en gezonder eet, het kost wat meer tijd maar daar in tegen geeft het ook een beter gevoel. Gister 2 gasten te eten, het werden pannenkoeken. Ik had nog een pak in de kast staan. Met wat groente uit de diepvries en spekjes, hadden we een heerlijke boeren pannenkoek.  En als toetje een taart van ongeveer 2 euro. De overgebleven stukjes in de diepvries, dus als je binnenkort komt eten, dan weet je alvast wat je toetje wordt.

Via FB zag ik net het volgende voorbij komen pop-up-galerie
Op zondag 18 maart 14:00 uur: POPtalk! Gastheer Jeroen Pater praat met kunstenares Choi Wong, Comedian Roel C. Verburg en Singer-songwriter Mees. Een interactieve talkshow over kunst, comedy en muziek. Entree Gratis!

Een leuke tip waar ik nieuwsgierig van wordt, en nog gratis ook  :-)

Dus nu snel op de fiets….

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.