Ankeloves

Een mooie week…

| 1 Comment

 Wat een mooie week heb ik gehad ♥♥♥

# ‘Gewoon’ gewerkt. Ja ik kan het weer :-) 32 uur werken en niet gesloopt thuis komen is misschien voor vele ‘normaal’ en hebben niet door hoe bijzonder dat is. Zo iets normaals ervaar ik nu als iets bijzonders.

# Een meisjes droom is deze week uitgekomen, we waren uitgenodigd voor een feest met als dresscode cocktail. Een “meisje meisje” voel ik me niet maar afgelopen maandag op de rode loper in cocktail jurk, hoge hakken en mijn haren die door de kapper opgestoken waren, een knappe man in smoking naast me….JA ik voelde me even een “meisje meisje” :-)

 # Lunchen met lieve mensen, thee drinken met een buurvrouw, een bijzondere filmavond, wandelen over de dijk, wandelen met mijn zussen, met 13 mensen pannenkoeken eten, genieten van de zon, een midddag slaapje gewoon omdat het kan en niet moet…..
dit alles met een lichaam die functioneert, eten wat ik wil, energie krijgen en geven, tijd voor en met mezelf, tijd voor en met lieve mensen…Dankbaar!!!

# Ik gaf een merkstift en kreeg dit ervoor terug….ik geef deze boodschap graag door…

 # Hoe was mijn week???? Liefde is het antwoord :-) 

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.