Ankeloves

Maandag 19 september

| 0 comments

# Mijn laatste vakantie dag, ik wou zo veel doen, deze vakantie, ik heb ook veel gedaan maar niks van mijn To do lijstje. Fijn om te leven bij wat de dag brengt.

# Genoten van chocola in het zonnetje, ja van chocola wordt ik gelukkig ;-)

# De avond door gebracht in Amsterdam bij Stand-up Inspiration.
* Mooi waren de gesprekken *Lekker was het eten * Tof waren de sprekers op het podium, in het bijzonder Mike * Super om weer mensen te zien die ook op NNF waren *Fijn was het om geïnspireerd te worden *De aandacht en verbinding voor en met elkaar maakte deze avond zo, dat ik stuiterend in mijn bed lag :-)

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

Leave a Reply

Required fields are marked *.