Ankeloves

Donderdag 16 Juni

| 1 Comment

# Leuk hoe 3 mensen moesten lachen toen ze mijn ‘t shirt zagen. Het vrolijkte de dag weer een beetje op :-) . Mooi hoe kleding de dag een beetje kan veranderen.

# Een avond bank hangen met taart bij vrienden was relaxt. Fijn om te kletsen over van alles en nog wat. Het maakte mijn hoofd weer een beetje leeg :-) Daarna een onverwachts bezoekje, bij de buurman, maakte de avond compleet.

# Tof dat JIJ….., ja JIJ, mijn blog leest! Ik verbaas me iedere dag weer, dat mijn blog zoveel gelezen wordt. Ik maak deze blog voor mezelf maar het geeft een tof gevoel dat het gelezen wordt. Dus dank je wel!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Author: Ankeloves

Onderzoeker, Ondernemend, Onzeker, Ondeugend, Ontdekkend, Ontmoeten, Blij-erd en Opzoek naar mijn droom! ♥♥♥

One Comment

  1. Graag gedaan Anke!

Leave a Reply

Required fields are marked *.